Om mig

Jag är en entreprenör på väg att bli rik! Jag är inte rik ännu, men jag har gott om pengar som jag själv har tjänat ihop på olika sätt (det känns viktigt att säga det; varför återkommer jag till i vissa blogginlägg). Jag har precis avslutat ett 10 år långt äventyr som IT-konsult i Stockholm och fortsätter resan i Gävle; nu med mer energi över till en av de saker som intresserar mig mycket, nämligen entreprenörsskap.

Intresset betyder inte att jag är en tråkig, grå person, men jag begränsar den här bloggen till det mesta som rör resan mot ekonomisk frihet; mitt privatliv får endast vissa utvalda människor ta del av… ja, ibland kanske det smittar av sig i något inlägg, men jag ska försöka att hålla mig till huvudämnet.

Det kommer att bli en resa med entreprenörsskap, marknadsföring, aktier, böcker, idéer, sågningar och äventyr, och en massa kängor till personer som helt enkelt inte har fattat galoppen!

 Om inte en oväntad tipsvinst kommer och stör min planering så borde jag bli förmögen på följande (i denna turordning):

  1. Mitt företag som har som uppgift att utveckla onlinetjänster för att möjliggjöra passiv inkomst. Eventuell framtida försäljning av tjänsterna.
  2. Aktier. Här låter jag mina tidigare inkomster jobba lite mer
  3. Andra små ventures som jag kommer på under resans gång
  4. Tips. Jag tippar ibland. Många säger att det är så sjukt små odds för att vinna, men om jag inte tippar alls så existerar inte ens chansen. Skillnaden mellan 0% och 0,0001% är astronomiskt stor!

Lite av mina mål kan du läsa om i den här artikeln.

Ni kan nå mig på info@2k.se om det finns några frågor

Vägen till rikedom