Tillbaka

Har det varit tyst här ett tag? Ja, det har det. Mitt liv har ekonomiskt legat i dvala i ca 1 års tid då jag har varit föräldraledig. För de som har erfarenhet av föräldraledigheter vet att ekonomi och ledighet inte alltid går ihop. Nu är jag tillbaka på mitt ordinarie jobb och redo att börja pilla med diverse nya och gamla projekt.

Liknande poster:

3 thoughts on “Tillbaka”

  1. För du någon statistik på ditt sparande? Är alltid kul att se hur det går för andra med deras sparande. Kul att du börjat skriva igen också!

    1. Nja, jag förde statistik tidigare men det blev för svårt till slut. Det största problemet för mig är att jag har tagit mycket medel och lagt det i fast egendom, alltså renoveringar och husköp, sommarstuga etc. Det känns inte kul att redovisa siffror som sjunker konstant även fast man vet att den dagen man säljer så kan man göra bokslut med rejält svarta siffror. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.