Rösta i förtid

Det blir till att förtidsrösta för min del då jag är upptagen på den “heliga” röstningssöndagen! Det är ingen hemlighet vad jag röstar på och mycket är tack vare Anders Borg, våran mest kompetenta finansminister på mycket länge.

Jag hoppas att det vinnande laget tar tag i och reformerar landstingen och även kommunerna till viss del även fast det inte verkar stå på något partis agenda. Jag vurmar även för att slakta bort en stor del av våra onödiga myndigheter; de myndigheter som används som pensionat för avdankade politiker med höga löner.

Varje felanvänd skattekrona är en stöld från folket!

Liknande poster:

2 thoughts on “Rösta i förtid”

  1. Som Gävlebo måste vi trycka undan en lite för lång era av samma-lika.. Förvisso återspeglar nuvarande ledare utbildningsnivån genrellt i kommunen, men känslan är att det går åt rätt håll.

    Själv tryckte jag för M i kommun o landsting och KD för riksdag (pga 4%-nivån och en inte helt otrevlig humor från partiledaren förstås).

    Taktik 100%.

  2. Tråkigt att alliansen inte fick egen majoritet,(om de inte blir omval) för de underlättar de fortsatta arbetet att föra in sverige på rätt väg in i framtiden.. (och hoppas de täpper till de stora hålen i offentlig sektor)

    I valet har man sett att demokratin fungerar.. samtidigt är de demokratins svaghet att man har/fått in kommunister och sverigedemokrater i riksdagen; men hellre de än diktatur..
    så får man jobba mot de på andra sätt istället

Leave a Reply

Your email address will not be published.