Säljstarten drar ihop sig


Jag satt i ett möte nere i Stockholm nu i helgen med mina affärskollegor. Hela 7 timmar blev diskussionen denna gång och vi blev givetvis lång ifrån klar. Projektet kommer iaf att vara i version 1.1 den sista Augusti vilket möjliggör starten för säljarbetet mot samarbetspartners (vissa samarbetspartners har identifieras som viktiga för att ta nästa steg). Försäljning i steg 2 kommer inte långt därefter då butiker och butikskedjor kommer att bearbetas.

Jag ska lägga ytterligare några timmar på projektet idag så jag inte är ute i sista minuten när månadsslutet närmar sig! Vi kan väl utan underdrift säga att vi är försenade enligt tidigare plan, men vi tar hand om alla nya problem när de uppstår och vi gör det inte på fulltid, så tiden springer iväg ibland. :)

Liknande poster:


Leave a Reply

Your email address will not be published.