“Long time no sea” som araben sade


Men här i trakten regnar det som vanligt iaf!

Har upptäckt en ny typ av tänkarmössa (motsvarigheten till uppfinnarjockes uppfinnarhatt kanske) som har sysselsatt mig de senaste dagarna; lite vanligt handarbete i form av snickerier. Det finns många kända sätt att kontemplera och samla tankarna; allt från att gå på muggen (med en tidning kanske), stå i duschen länge, påta i trädgården till att stänga dörren om sig och ta en whiskey. Det var ganska så skönt att få fokusera på något som inte krävde så mycket tankearbete utan bara muskelarbete och en del svordomar. Så efter lite byggande så kan jag återigen fokusera på business och ett av mina projekt som jag ska ha möte om på måndag.

Kontempleringen fortsätter i helgen då vi flyr den svenska midsommaren med en liten minitripp till Åbo, och det blir inte en sån där resa i spritens tecken utan en lugnare variant där vi letar upp den bästa maten ombord för att just…bara “vara”. Om några veckor är det iaf dags för den riktiga semestern som är näst intill planerad in på bara dagen.

Varför skrev jag det här nu då? Det enda jag skulle berätta om var varför jag inte skrivit på en vecka… nåja….

Trevlig midsommar på er alla!

Liknande poster:


One thought on ““Long time no sea” som araben sade”

Leave a Reply

Your email address will not be published.