Jamen se äntligen…


Kristdemokraterna vill tydligen plocka bort tv-avgiften och ta betalt via skatten istället. Inte en dag försent om det genomförs! En besparing på ca 169 miljoner ligger och väntar, men det står inte något om hur många fuskare som nu kommer att inkluderas i den demokratiska massan av människor som följer nuvarande regelverk; där måste det väl finnas mer pengar att hämta? Överlag verkar läsarkommentarerna vara positiva men givetvis finns det kleti som häver ur sig sitt missnöjje att deras skattepengar ska gå till saker som dom själva inte nyttjar. Håhåjaja, dessa människor vet verkligen inte hur fördelningen av skatter går till.

Lagom till valtider borde filmen 1200 miljarder plockas fram, som Kalle Anka på julafton. För er som inte sett denna 50minuter långa dokumentär av Martin Borg så kan den beskådas online här. Jag har inte hört en enda person som har förblivit oberörd efter att ha sett filmen…

Liknande poster:


3 thoughts on “Jamen se äntligen…”

  1. Ett av regeringens säkraste sätt att få in skattepengar på och detta inbillar sig folk kommer försvinna … KNAPPAST.

  2. NetRunner; Jag antar att du syftar på de personer som tror att avgiften helt kommer att försvinna? Nej, det kommer den antagligen inte att göra. Jag är bara glad över att en onödig “myndighet” går i graven, synd för Kiruna vad gäller arbetstillfällen ja, men man kan inte ha en “myndighet” med existensiellt syfte att bara vara en arbetsmarknadsåtgärd…

Leave a Reply

Your email address will not be published.