Uppföljning av draknästet


Japp, kollegorna var med i draknästet nu senast, men jag har vetat vad drakarna har sagt i snart 5 månader så det var inga överraskningar där. Däremot så vet man aldrig hur inslagen kommer att klippas. Nu hade killarna otur när de faktiskt hade en 6-10minuter lång diskussion men endast fick vara med 10 sekunder i tv… Tyvär nämndes inte namnet på tjänsten heller så det gav liksom ingenting. Min högst personliga åsikt är att kollegorna inte framställde tjänsten på det sätt som jag tycker den är ämnad; vi har nämligen lite olika åsikter om vari värdet ligger. De skulle tryckt på lite andra punkter men då vi inte var intresserade av några investorer så gör det väl ändå inget.

Nu är inte problemet att det inte blev några drakpengar för det finns faktiskt andra intressenter, samt en mycket(!) stor aktör som vill samarbeta, så jag tror det blir åka av när vi slår upp portarna. En demoversion finns klar som de ska börja säljarbetet runt men så länge så får ni dödliga titta på denna sida:

(skriv av url’en i webläsaren, jag vill inte att google (eller andra) ska hitta den via mina länkningar… ännu) :D

Liknande poster:


2 thoughts on “Uppföljning av draknästet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.