Äntligen har elförbrukningen krupit nedåt!

Drygt 200kwh mindre förbrukning för april månad nu jämfört med förra året! Kul att något går åt rätt håll iaf. Det enda som kvarstår att göra för att minska kostnaden på el- och energisidan är byte av fasadlampor mot LED-lampor samt att försöka minska uppvärmningskostnaden genom att i första hand måla rum/fasad med färg från Thermogaia (när jag ändå ska måla om så varför inte testa?).

Liknande poster:

2 thoughts on “Äntligen har elförbrukningen krupit nedåt!”

  1. Du som verkar kunnig i allt detta med marknadsföring och hur man ska få ett företag att gå runt, har du några tips till mig, är en liten företagare men inga pengar över till marknasdföring just nu.
    Vill leva av mitt företag men än så går det inte och nu börjar det bli jobbigt efter snart 3 år utan inkomst.
    Tar gärna emot tips.

  2. Ja i regel så krävs det pengar för att tjäna pengar, men visst finns det sätt att marknadsföra även utan budget (eller med liten budget). Läs först på lite om Guerilla Marketing och vad det innebär (http://en.wikipedia.org/wiki/Guerrilla_marketing). I korthet så är det att skapa buzz runt en produkt eller tjänst via word-of-mouth eller viral marknadsföring. Jag antar att din målgrupp är kvinnor som kanske inte är intresserade utav barnkläder utan befinner sig i den tid i livet där de definitivt är intresserade av barn. Försök hitta sätt att dra till dig uppmärksamhet med hjälp av “barn” samt producera något roligt eller kontroversiellt och sprid detta elektronikst för att få det hela “viralt”. Idéerna får du stå för själv… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.