Beat the odds


Under pseudonymen “Kalle” döljer sig ett sportspelsproffs i dagens sverige. I Sportbladet kan jag läsa om hur mycket han jobbar med sina odds dagligen och hur mycket tid han lägger ned på att samla information runt det. Vissa dagar spenderar han runt 18–20 timmar av tv-tittande, ringande, surfande och annat för att skaffa information runt matcher och tävlingar när han letar efter lämpliga objekt att satsa pengar på. Många ser detta som turspel, men om man kan “beat the odds” i den grad som Kalle gör så har man tagit det från att vara turspel till att vara ett jobb; kalle insåg att han tjänade mer på att vara ledig och spela än att ha ett vanligt jobb som journalist.

Själv känner jag mig ganska så liten i sammanhanget när jag glad i hågen skickar in mitt lilla stryktips varje vecka och där jag gjort en 30 minuters “amatöranalys” i förberedande syfte…max! Men jag vinner ju inte varje vecka heller, skulle tro att jag ligger runt 10% back totalt sen jag började hålla koll på mina spel för ett år sedan. Kanske inte så tokigt för en amatör, men de stora pengar ligger ännu långt borta vid regnbågens slut. Jag är inte ensam om att spela iaf. :)

Liknande poster:


10 thoughts on “Beat the odds”

 1. Allt var väl i teorin möjligt till karln säger att han mest spelar på svenska spel. Oddsen så låga där att “ingen” i längden kan vinna och det räcker inte där, du kan spela för max 500SEK per spel tror jag, online då. Men eftersom han säger att han “inte kan bli limiterad” så spelar han bara online, såklart.

  Mytoman.

 2. Han kan nog spela mer än så, känner folk som har typ 20 konton på Svenska Spel och dom går bra med plus på att hitta överodds på SvS

 3. >Oddsvetaren
  Svenska spel har lägst återbetalning av alla men samtidigt har de sämst oddssättare också. Detta gör att det varje vecka dyker upp några godbitar som man kan tjäna mycket pengar på att spela. De hamnar helt enkelt snett trots sin dåliga återbetalning.
  1000 kr är max på en singel/konto/dag
  nästa dag kan man spela 1000 kr till om oddset inte har sänkts. Och man kan ju som sagt ha flera konton.
  på dubblar och tripplar är limiten dessutom högre.

 4. Skitsnack, svenska spel är ytterst sällan (aldrig) högst på något.

  Hur kan dom ha 20 konton när den går på personnummer? Skulle han ha det skulle han behöva logga in på en massa olika datorer varje dag för att kunna klara sig för dom gör som alla andra spelbolag, kollar ip.

  Killen är mytoman.

 5. Har du 20 konton måste du ju (förutom att logga in från 15 olika datorer) dessutom betala ut stålarna till 20 olika konton.

 6. Bara igår var svenska spel mil över SAMTLIGA andra bolag på 3 engelska matcher, tex Norwich 9 ggr som såldes runt 6,5 på säljbörserna :) så “Oddsvetaren” verkar ej ha ngn vidare koll iaf

 7. Spelade några veckor på stryktipset innan jag insåg snabbt att det skulle ta tid för att börja vinna stort eller ha en chans att spela så jag la ner stryktips och bomben osv. Nu har jag börjat spela efter ett system som gett snart 200 vinster och 1 förlust på fotboll och basketmatcher. Singelmatcher alltså. Får se hur det går framöver!

Leave a Reply

Your email address will not be published.