Hobbies


Det är konstigt det här med hobbies (jag väljer den engelska stavningen!). Alla människor förvandlar ofta det dom är intresserade av till att vara deras hobby. Oftast så går detta alldeles utmärkt, gillar du frimärken så samlar du antagligen på dom, gillar du att promenera i skogen så gör du säkert det (och kanske plockar svamp också). Men vissa intressen gör att ens hobbies inte kan anta en annan form än att du läser eller tittar på tv om ämnet, det må vara rymden, formel 1 eller annat som inte går att fysiskt uppnå om du inte har mycket bra med pengar.

Nu ska jag ta mig friheten att slänga mig med helt höftade siffror här, men jag tror att säkerligen över 90% av våran (och andras) befolkning är intresserad av att ha pengar! Nästan alla vill ha pengar!

…men väldigt få har det som hobby. Hur kommer det sig? Hur kan man vara så intresserad av att få något men samtidigt totalt ignorera HUR man ska få det? Någon som har en bra förklaring?

Liknande poster:


Leave a Reply

Your email address will not be published.