Ekonomisk status, 2009 v2

Den första veckosummeringen för året. Jag passade på att börja på ny kula och ta bort förra årets poster samt att jag har plockat bort allt som har med tips att göra då inlämnande av tips egentligen är en utgift och alla tipsvinster går in som Insats, precis som alla andra pengar som inte är öronmärkta.

Jag har ju också norpat runt 80.000kr för att betala en renovering som förklaring på veckans kraftiga nedgång på -19.9%.
Mina aktier har inte levt ett särskilt spännande liv under årets första börsdagar utan har haft ganska så dålig omsättning. Hoppas nästa vecka blir det riktiga startskottet då alla långlediga människor är tillbaka på sina ordinarie jobb och börjar handla igen. ;)

Liknande poster:

2 thoughts on “Ekonomisk status, 2009 v2”

  1. Ojdå, nu blev du 80 000 kr fattigare. Har du mycket i White shark? Jag är inte så påläst med de verkar vara lite av ett riskfyllt förhoppningsbolag. Jag håller tummarna för dig :-)

  2. För tillfället har jag rubbet i WS. Inte så säkert alltså, men så har jag valt.

    WS senaste film har sverigepremiär i mars och de har redan startat reklamhypen. Först ut är Max hamburgerrestauranger där du kan läsa mer. Dessutom har de lyckats få Zizzle att producera merchandises runt filmen, så ja, jag tror det blir något riktigt bra. Dessutom har de ju 2 filmer till på G.

Leave a Reply

Your email address will not be published.