Sålde mina White Shark B


Sålde mina aktier i White Shark idag och kan notera en ökning på 5,5% på en veckas innehav, inte så dåligt men synd att det inte var några belopp att prata om, bara för ~10 000kr. Vinsten blev blygsamma 423kr när courtaget har räknats av, men det var med lättnad jag blev av med dom. Inte för att jag inte tror på White Shark, men det var inte läge just nu att äga dessa aktier, dessutom behövde jag frigöra pengar för att stoppa i andra bolag. But I’ll be back later! :)

För er som inte vet det så pysslar det svenska bolaget White Shark med att producera datorgenererad film för bio och tv. Deras senaste film, Gnomes and Trolls – The secret chamber  är såld och levererad för distribution i 69 länder. Först ut med filmen är Turkiet (med sina +70miljoner invånare bådar det kanske gott för filmen)

Intressant att notera är att en del 2 är under produktion, så det kan vara en idé att gå in med en slant om någon månad och ha aktien tills nästa film är klar för marknaden.

Liknande poster:


3 thoughts on “Sålde mina White Shark B”

  1. Ah men va faan! (ursäkta språket)
    10 minuter… vi pratar 10 minuter senare så blir det rally på aktien och nu har den stigit från 4,95kr (som jag sålde i) till 5,40kr. Jahap… mycket vill ha mer, visst, men tråkigt när man missar sånt här på målsnöret! :(

  2. Som tillägg kan jag säga att jag direkt efter gick in i aktien igen då den dippade till 5,10kr, med andra ord så har jag “missat” en uppgång på 15 öre. Den verkar öppna idag på 5,15kr och jag har en säljorder inne på 5,80. Vi får se…

Leave a Reply

Your email address will not be published.