Ekonomisk status, v39

Tills jag har bestämt mig för hur jag på ett mer överskådligt sätt ska redovisa min ekonomiska resa så fortsätter jag med veckoredovisningar på det här sättet.

En sur börs plus att jag har valt att också redovisa mina tipsresultat gör att jag bara ligger på +7% denna vecka. Tipsresultatet är mkt svår att redovisa korrekt, men jag har gjort en specialberäkning för just den raden så att kolumnernas summor inte blir fel.

Jag hoppas på en lite gladare börs kommande vecka. :)

Liknande poster:

2 thoughts on “Ekonomisk status, v39”

 1. Min aktieportfölj består för närvarande av (aktie/andel):

  Axlon Group 3,53%,
  Lappland Goldminers 4,27%,
  Netrevelation 6,32%,
  Starbreeze 81,62%,
  White Shark B 5,06%

  Den “jobbigaste” aktien är Axlon Group då den har mkt lite omsättning och dess nuvarande kurs är 0,04kr vilket betyder att om den stiger eller sjunker 1öre så slår det mycket, så den hade jag gärna kunnat vara utan.

  Starbreeze är som du ser i majoritet i portföljen och det är väl lite väl mycket risk att ha så stor andel, men jag tror verkligen på denna aktie.
  Film, spel och godis fungerar alltid i dåliga tider, därför har jag också en del i White Shark B som jag tror kommer att sticka uppåt inom en kortare framtid.

  F.ö så har jag alltid en säljorder lagd på samtliga aktier så att jag inte missar ett eventuellt litet rally. Jag har som mål att få ca 7-9% ökning på aktierna förutom Starbreeze som jag tror har potential att stiga över 50% när nyheten från Electronic Arts anländer om vilken stor titel det är som SB jobbar på (kodnamn RED LIME).

Leave a Reply

Your email address will not be published.