Min första pressrelease


Jag har aldrig skrivit en pressrelease förut så jag fick ta lite tips och inspiration från olika källor på internet. Pressreleasen är för EP1 (externprojekt 1) som har börjat röra på sig så smått. Efter en kämparinsats av “säljkåren” nere i Stockholm så har det inledits ett samarbete med ett köpcentrum, så detta får bli en liten milstolpe i projektet. Samarbetet betyder att köpcentrumet försöker få de anslutna butikerna att använda sig av våran produkt, främst en annonskanal som tillåter kunder att fotografera en sk QR-tagg så att kunder automatiskt får se butikens erbjudanden i sin telefon/handenhet. Dessutom får ju butiken en mycket snygg dekal att sätta i fönstret! :)

På detta så kommer också ett reportage om satsningen i köpcentrumet i tidningen “Mitt i…” (som är en lokal tidning för respektive stadsdel i Stockholm). Kul att det rör på sig!

Liknande poster:


2 thoughts on “Min första pressrelease”

  1. Och låt mig gissa: din idé är främst att alla andra ska betala för du har inte en krona över när räkningarna är betalda?

Leave a Reply

Your email address will not be published.