Skatteverket avklarat!


Tidigare idag föll en sten från mitt bröst! Jag blev nämligen tvungen att kontakta Skatteverket då jag hittade konstigheter i min deklaration. Jag loggade in igår för att kolla på deklarationen och se om det hade dykt upp några konstigheter. Det hade det.

Jag avregistrerade nämligen min enskilda firma 2008, men nu tyckte skattemyndigheten att jag hade bedrivit näringsverksamhet under 2009 och blir då tvungen att lämna in en NE-blankett. Efter ett samtal till skattmasen så förklarade de att jag var bara tvungen att INTE skicka in blanketten, då skulle allt lösa sig. Om man skickar in den så tror myndigheten att man fortfarande bedriver firma; man fick inte ens nolla den, den skulle alltså helt ignoreras (dock med skriftlig motivering).

Håhå, jaja!

Liknande poster:


2 thoughts on “Skatteverket avklarat!”

  1. Ja verkligen. Jag ogillar egentligen inte Skatteverket men det är bara så få tillfällen man har att göra med dom som är positivt av något slag. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.