Vad har jag i portföljen?


Jag har nu en ganska så spridd portfölj till skillnad från tidigare då jag låg tungt i enstaka aktier. Hela 7 olika papper ser till så att mitt netto smulas ned till ett minimum…nej, jag bara skojjade, ser till så att jag inte förlorar alla mina pengar på en gång. Nu kan jag förlora lite åt gången istället… :)

 • AdTail
 • Diamyd Medical B
 • Hennes & Mauritz B
 • Lundin Petroleum
 • Star Vault B
 • Starbreeze
 • Wiking Mineral

Av ovanstående så är det Diamyd som har gått bäst och där jag även valde att teckna mer aktier via de teckningsrätter aktieägarna blev tilldelade tidigare i veckan. Det rörde sig bara om ~500kr så inte så mycket beslut att ligga sömnlös över.

White Shark är borta ur portföljen sedan några månader tillbaka men kommer snart igen. De har ju gjort en omvänd splitt idag och det kommer att ta ett tag innan man vänjer sig med de nya nivåerna; man är helt inkörd på aktiens tidigare nivå! Även fast deras (fd) VD, och kreativt involverade, Robert Rhodin sitter häktad misstänkt för mord så tror jag att deras nästa tv-serie för barn, Baby Pirates kommer att bli bra. Detta baserar jag endast på min magkänsla och är inte alls underbyggt av några som helts fakta, ungefär som resten av mina aktieköp! ;)

Jag väljer också att inte ha några fonder alls då jag tycker de är tråkiga, trögstyrda och snittar ungefär som en hyffsad sparränta.

Liknande poster:


2 thoughts on “Vad har jag i portföljen?”

 1. du verkar rätt vettig
  så du ska få ett tips

  never ever ever BUY WS

  då är det bätter att låna ut via loanland…

 2. Om inte WS kånkar snart så tror jag att det motsatta händer, nämligen stor framgång. Men det är väl bara att vänta och se. Just nu har jag bara WS för ca 7 000kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.