Listbyte och omvänd splitSemester även på börsen verkar det som; handeln är ganska så låg i mina papper. Dock kom en pressrelease från White Shark att de ämnar genomföra ett listbyte från Aktietorget till First North (10 augusti 2009) vilket blir dyrare men jag antar att möjligheterna att bli handlad med är större (kommer ej ihåg vilken lista man minst måste vara listad på för att få vara med i de trevliga fonderna som folk pensionssparar i). Hoppas iaf det medför ökat intresse och därmed ökad handel i WSAB. Jag har inte lusläst releasen ännu men det verkar bli en sammanslagning där 50 aktier av serie A och B blir en aktie av samma slag.

Jag har fortfarande semester och så även min hjärna, men det enda negativa med detta jag kan komma på just nu är att min K4 blir krångligare att fylla i nästa år. :(

Liknande poster:


Leave a Reply

Your email address will not be published.