Ekonomisk status, 2009 juni

Nu är jag tillbaka i två veckor innan det blir ytterligare datorfrånvaro, men vad finns det att komma tillbaka till? Den ekonomiska statusen är knappast bra för tillfället. Jag ligger ganska så tungt i White Shark som dök efter beskedet om nyemission, men den har börjat återhämta sig något, dock är det en bit kvar innan den ligger på en “vettig” nivå igen. White Shark har också meddelat att de ska göra 2 animerade serier för tv vilket fick aktien att stiga något.

För övrigt så har mitt ekonomiska engagemang varit passivt den senaste månaden. Jag har inte haft något nytt kapital att investera då det är semestertider och detta gräver ett stort hål i plånboken; inga pengar över att spekulera för.

Liknande poster:


Leave a Reply

Your email address will not be published.