Mera aktiekapital till projektet


Det ser ut som om vi delägare i projektet (EP1) kommer att få låna ut några tusenlappar till bolaget då serverhyra ska betalas kvartalsvis med kontraktstid på 24månader. Hittills har jag bara lagt ned en förbaskat massa utvecklingstid på projektet men nu när ljuset i tunneln börjar blända mig så är det helt ok att även lägga en tusing per kvartal (beräknat på min andel i bolaget).

Projektet är ca 6 månader försenat, men nu rullar det på i bra fart. Säljarbetet, som tar vid när vi utvecklare är klara, lämnar jag helt till de dedikerade säljarna; jag är bra på onlinemarknadsföring, men att sitta och raljera med slipsnissar känns inte lika bekvämt.

Servern kommer upp i mitten av denna vecka så det blir lite att mixtra med innan semestern kommer (ja, det kanske blir någon timme jobbat även under semestern, men mer än så kan jag inte skriva då min flickvän läser detta, haha). :)

Liknande poster:


Leave a Reply

Your email address will not be published.