Ekonomisk status, 2009 v14

Vilken tråkig vecka, -25% trots att börsen i övrigt gick upp bra mycket. På vissa forum har det haussats och baissats runt White Shark ett tag nu och torsdagen samt fredagens omsättningar var ganska så stor. Jag tror på rekyl som jag sa tidigare i veckan, men vi får se när det händer. Det som känns lite tråkigt är att jag inte kan reagera på toppar och dalar nu som jag kunde förut pga min nuvarande anställning, så jag får sätta köp- eller säljordrar på kvällar istället. :/

Tipset gav 9st 10rätt á 27kr + 27kr på lotto; summa 270kr.

Liknande poster:

3 thoughts on “Ekonomisk status, 2009 v14”

  1. Jag har följt debatten kring white shark på di:s börssnack. Tydligen har filmen genomgående fått fenomenalt usla recensioner samtidigt som väldigt få svenskar väljer att se filmen på bio. Om aktien tidigare har handlats upp på förhoppningar om ett positivt mottagande av tomtar och troll kan man ju undra vad det nu är som skall kunna pressa upp kursen, när filmen är ute och mottagandet är genomuselt?

  2. Jag tycker att deras 2 filmer som ska ut på ca 70 marknader med film, dvd och eftermarknad måste ju generera pengar. Om filmen bara blir “lite” populär i ett land med stor befolkning så är det bättre än bra. Sverige är ju en mycket liten marknad.

    Uppgifterna går ju isär vad gäller vad folk tycker om filmen. Du har rätt i att kritiker har gett den dåligt betyg men barn tycker inte likadant. Skulle Nils Petter Sundgren få bestämma så skulle det vara en svartvit dogmafilm av en nyskapande spansk regissör med inslag av musikal, kostymparader och tickande väggur och golvknarr. Tack och lov att barn inte är likadana..

    Men frågan är om det är kursdrivande att filmen verkligen kommer att spela in pengar.

  3. Köp billiga indexfonder istället. Exemplvis så har SPP Fonder indexfonder med 0,2% i avgift, och efter övertagande från Handelsbanken er det ingen köpavgift.

Leave a Reply

Your email address will not be published.