Ekonomisk status, 2009 v12

Från att nästan ha kvalat in att vara en daytrader så har jag nu pga min nya anställning blivit en veckotrader (även då jag snabbt slänger ett getöga på börsen varje dag, men vi håller tyst om detta!!!). Senaste veckan har jag inte gjort en enda affär men det beror faktiskt främst på att jag inte har haft några pengar att köpa nytt för samt att jag faktiskt vill ligga kvar i White Shark ett bra tag framöver.

Det går framåt för White Shark nu. De har nyligen kommit med pressmeddelande om att ett avtal om distribution i Australien och Nya Zeeland är klart och påskrivet (gäller bio, DVD, TV och internet och har en, citat “bättre royaltysplit”). Dessutom har de sagt upp exklusiviteten med NonStop Sales och jobbar nu parallellt med tre olika säljagenter. En av de nya säljagenterna koncentrerar sig på Asien och den andra på Nordamerika (det var tydligen en av de nya agenterna som fixade avtalet med Australien / Nya Zeeland!).

Som om inte detta vore tillräckligt bra nyheter så har White Shark ingått avtal med Hidden Entertainment om att utveckla Tomtar & Troll inom interaktiv media (läs: deras senaste film blir spel). Hidden Entertainments två senaste titlar har distribuerats i mer än 2.5 miljoner exemplar, så detta bådar gott för framtida royaltys!! :)
Med tunga författarnamn såsom Joel Cohen och Alec Sokolow från succeer som Toy Story så inser man att den här aktien är lite väl undervärderad. Jag tror på rejäla framtida intäkter!

Jag spelade upp den tidigare tipsvinsten och nedgraderade mig lite; jag vann nu bara strax över 290kr, men de tippas upp igen nästa vecka. Skam den som ger sig! :)

Liknande poster:


Leave a Reply

Your email address will not be published.