Ekonomisk status, 2009 v11

En liten uppgång förra veckan, en liten nedgång denna vecka. Jag önskar att jag hade haft lite Starbreeze i portföljen så hade det rört på sig rejält, men då jag sålde av dom tidigare så fick jag nöja mig med en mycket mindre vinst. Mina aktier i White Shark lever ännu ett stillsamt liv. Under veckan så konstaterades det att deras första film nu även jobbat sig in på top-10 listan i Turkiet; den slog t om Clintans nya film “Gran Torino”. Jag visste väl att en svensk animerad film om tomtar skulle gå hem i Turkiet mitt i mars månad! ;)

Ska bli trevligt att få de första rapporterna om royaltypengar från filmvisningarna när de börjar trilla in, kanske de kommer runt 30 april då delårsrapporten lämnas.

Tilldelningen i AdTail som jag trode var rökt har visat sig dyka upp i brevlådan från Aqurat Fondkommission AB. De var tydligen bara en vecka senare än kompendiet visade, så tur att jag inte hunnit satsa de där 8 000kr på annat istället, men nu är iaf aktierna betalda. Väntar på spänning sen när de dyker upp på börsen och hoppas givetvis på överteckning. Flipp eller flopp? Många tror på flopp men inte jag.

Liknande poster:


Leave a Reply

Your email address will not be published.