Årets leksak


Det var länge sedan jag unnade mig någon större pryl som kostat lite mer än “normalt”. I yngre dar spenderade jag det mesta av mina pengar på elektroniska manicker av olika slag (främst nya datorer och komponenter) och jag har även haft (har) en del hobbies som gör att materialinköp kan kosta mycket pengar… om man vill ligga på top vill säga. Jag har fotat (haft dyra kameror och objektiv) och jag har pysslat med musik (mycket pengar har gått in här), men nu med åren så har jag inte köpt något speciellt alls med undantag för en liten billigare digitalkamera förra året inför en utlandsresa; en prislapp som gör att man inte gråter över att tappa den i ölglaset eller toaskålen!

Ok, jag köpte en Nespressobryggare för 1,5år sedan men det var ju nödvändigt!!! :D

Nu har jag då iaf beställt en liten synth som jag kan plinka på till min laptop, en ren och skär kostnad alltså. Kände att “nä nu jävlar ska jag spendera några tusenlappar på mig själv” och det får väl vara ok med tanke på att jag är så sparsam i övrigt.

Liknande poster:


5 thoughts on “Årets leksak”

  1. Ja man ska ju inte lida hela resan fram tills man är rik. Kaffe är viktiga saker!! :)

    Däremot så köper jag inga väskor för 25 000kr, och mina skor kommer från skopunkten! :)

  2. Ja, köp 3 betala för 2, perfekt, haha! Nä men jag kan väl lyxa till mig ibland även vad gäller kläder, men det är inte ofta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.