Ekonomisk status, 2009 v8

Nu befinner jag mig i en situation som gör att jag kan tillföra lite kapital till mitt sparande istället för att, som under de senaste månaderna, plocka ut pengar därifrån. Började i fredags morse med att tillföra 20 000kr som ni kanske ser på Insats-kolumnen för vecka 8 och passade på att bredda min portfölj lite med att köpa på mig lite Starbreeze samt Star Vault. Vid stängning så hade jag +30 000kr, trevligt.

Skulle gärna visa upp hur jag ligger till hos Svenska spels Tips-sm också, men de envisas ju med att ha med en rejäl tankevurpa i sin ställningstabell där de summerar veckorna inklusive det sämsta veckoresultatet (samma veckoresultat som kommer att räknas bort när man ser vem som är vinnaren). Vem tusan vill se felaktiga positioner tills vinnaren är korad efter 6 långa veckor? Pinsamt…

Det som kanske är ännu mer pinsamt är min egen position i tabellen, men vi tar det när de har fixat sin bugg. :)

Liknande poster:


2 thoughts on “Ekonomisk status, 2009 v8”

  1. Auri; jag ligger nu på placering ~14000 (däromkring), inte bra alltså. Tyvär har de ju fortfarande räknat fel så placeringen är missvisande, jag borde ligga aningen bättre till (kanske runt 12000, hehe)

Leave a Reply

Your email address will not be published.