6 thoughts on “Drömkåken?”

  1. Det är dock den lilla plånboken som jag måste öppna. Det droppade lite ur ett eluttag(!) i taket, dvs vattnet kom inneifrån ett plaströr där kablarna är dragna via vinden. Det är alltså 99% “chans” att det rör sig om kondens. Tur att man inte pratar om läckage från yttertaket, men det måste iaf fixas ändå…

  2. Hände faktiskt mig en gång! Fast det var i en garderob i en hyreslägenhet: tyckte det var underligt att mina handdukar var blöta i garderoben och märkte att det stod lite vatten på en av hyllorna som jag inte använde, jag ringde fastighetsskötaren som helt enkelt frågade mig om jag inte ställt ett glas med vatten i garderoben. Hum?? =o) Det är härligt att vara Qvinna ibland =o) Det visade sig att det var en “elleding”. Hoppas det löser sig med inte alltför mycket pengar!

  3. Riktig tråkigt att höra! Håller också tummarna för att det ska kunna lösas med inte alltför mycket pengar.

    Själv skulle jag få en chock om det helt plötsligt föll en vatten droppe på mitt huvud. :P

  4. Pratade med en elektriker som var här idag (för den andra renoveringen). Han sa att det var ganska vanligt ändå, och att han hade likadant i ett av sina uttag. Han sa att jag skulle vänta till sommaren och sen krypa omkring i ullen på vinden och leta efter en oisolerad del av ett elrör (eller vad det nu heter). Som min livssituation är just nu kommer det bli någon annan som får krypa där uppe.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.