Julnötter


Trots att mina aktier gick väldigt bra idag promenerade jag iväg och lät ett proffs titta till mina kulor, ja, alltså de kulor som befinner sig 1dm söder om Gazaremsan så att säga. Efter några veckors smärta så är det bara att kasta in handuken, svälja stoltheten och låta brallorna falla.

Diagnosen (inflamation) slutade med en trevlig ask medicin där jag kunde läsa att vissa av bieffekterna var trötthet, humörsvängningar, sömnlöshet, depression, ångest, nervositet, retlighet, lyckokänsla, desorientering, hallucinationer, psykiska störningar, psykoser, förvirring, nervsjukdomar och kramper, synstörningar. Ja, jag kan välja endera detta eller ont i pungen… det här kan bli en spännande jul!

Tyckte ni att en sån här post inte alls hör hemma på en penningorienterad blogg? Nej kanske inte, men det hände inte så mycket mer för tillfället. Men skrev jag allt det här före eller efter att medicineringen startade? Före, tyvärr, jag är helt skyldig!

Nåja,det blir iaf ingen bild till det här blogginlägget… :)

Liknande poster:


6 thoughts on “Julnötter”

  1. Var glad iaf!
    Jag hade svinont i juvelerna för ca 2 år sedan och åkte in på akuten, dom kunde inte hitta något svar på varför jag hade ont så jag fick lägga mig ner på operationsbordet så dom fick skära upp och kolla inuti, och så visade det sig att det var en svullen körtel eller något.. Så det slutade med suspensoar i 3 veckor och fick gå som om jag skitit ner mig för att det gjorde så ont att gå normalt, haha…

  2. Är det bitestikelinflammation? Jag hade det för många år sedan och det är det absolut värsta jag någonsin varit med om. Gjorde fruktansvärt ont och kulan växte till enorm storlek.

  3. Patrik: japp det är det. Men jag har klarat mig ganska bra vad gäller smärta iaf, jag har kanske upptäckt det i tid (eller så är det feldiagnostiserat så man har annat att vänta framöver…) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.