Årets sista aktietips


Jag brukar inte ge några köptips vad gäller värdepapper för jag tycker själv det är dumt att lita på anonyma människor på internet som antagligen partiskt tipsar om “heta” affärer. Men jag gör ett undantag och pushar nu för en aktie som jag har nämnt flertal gånger här på bloggen.

Har ni en slant över som ni kan undvara i 3-4 månader så vill jag tipsa om Starbreeze (STAR) som nu verkligen är billig. STAR är ett företag som inte är kända för att släppa nyheter (pga spelbranschens natur samt sekretess kring hemliga projekt) därför har ägare tappat sugen och sålt av som tokar, trots att det kommer nyheter (snart?) om deras kommande storsäljare och vilken titel den har.

Om ni köper för 0,24-0,25 kan ni sen direkt lägga en veckolång säljorder på 0,40-0,45 som ni sedan går in en gång i veckan och “förnyar” så ni ligger först i säljkön. Upprepa detta fram tills Februari/Mars så kommer ni att tjäna 60-80% på detta när ordern väl klirrar till och säljes.
Och om ni liksom mig inte gillar sådana hära tips så kan ni iaf komma ihåg var ni hörde det först! :)

Jag gör en uppföljning på det här när kursen väl tickar fram mot runt 0,40kr. Lycka till (själv har jag inga pengar att stoppa in förrän i slutet av Januari…) :(

Liknande poster:


7 thoughts on “Årets sista aktietips”

  1. Jo, det låter ju busenkelt men så där kan många aktier beskrivas. “Nu är den busbillig, om tre månader står den högre.” Kanske, kanske inte, det vet man ju inte. Man kan gambla med kurser på tre månaders sikt, fast jag gör det inte :)

  2. Jo, visst kan många aktier beskrivas så, men det är inte i alla brancher man bedriver affärer likt en klocka. Övriga företag kan ju “chocka” med goda/dåliga nyheter närsom, medans företag i spelbranchen sitter i parallellprojekt på ca 2år vardera, däremellan följt av årets sedvanliga mässor där ofta förläggare släpper “bomber”. En reklamhype startar sen alltid i vettig tid före julhandel, ibland nästan ett helt år före. Går företaget ut med anställningsannonser för att tillsätta 20 tjänster så kommer ett nytt parallelprojekt att startas etc.
    Så jag säger runt Mars månad. Hear me… :)

  3. Njae, det här är för tunt. Nu ligger aktien på 25 öre och det ser inte ut att vara så oförskämt billigt jämfört med tidigare? Den har ju legat på ungefär 20-30 öre sen 2005 ser det ut som.

    De ger ingen utdelning heller (och har aldrig gjort). Nä, den soppan är för tunn för mig, fast jag kollar gärna i mars för att se om du fick rätt :)

  4. Just, den ser ut som ett EKG: samma kurs hela tiden med spikar där det händer saker (såklart).Har legat och fiskat i den här rackarn i ett och ett halv år så jag kan nästan spå värderleken genom att titta på dess kurs! ;)
    Och du ska ju inte kolla kursen just i mars utan du ska se det som om att du har en säljorder ute hela den här tiden, så det räcker med en intradagsspik under denna tid för att realisera vinsten. Tyvär så vet jag inget verktyg som rapporterar annat än stängningskurser, men jag lovar att hojta till högt någon dag om den stiger kraftigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.