Tystnad!


Jag lovade att återkomma när jag visste mer om hur det gick med provfilmningen, men det ser ut som om att ni kommer att få vänta ett bra tag på svaret då jag har belagts med tystnadsplikt. Vad detta påstående i sig säger er, det kan bara ni svara på, men som sagt, jag kan inte berätta något alls. Så var det sista sagt om det…for now. ;)

Börsen har inte stängt ännu när jag skriver detta men efter några dagars nedgång så har iaf min portfölj bromsat in i nedförsbacken. Jag vet att det bara är kalle-anka pengar så länge man inte realiserar vinster men jag vill ändå att siffrorna ska vara lite trevliga när man visar upp dom offentligt. Det känns bättre då… :)

För övrigt har jag satt nytt rekord i att inte skriva inlägg, hela 3 dagar utan ett ord från mig, men verkligheten har gjort sig påmind och jag har mycket jobb att uträtta. Ja och så fyllde jag ju år häromdagen också och det är giltigt skäl att inte vara online.
Jag ska faktiskt slita mig från maskinen under lördagen och baka en massa kakor!

Återkommer snart med facit på veckan som gått… och hur kakorna smakade!

Liknande poster:


Leave a Reply

Your email address will not be published.