Ekonomisk status, v44

Har varit bortrest några dagar så det enda jag kan göra för att avsluta denna vecka är den återkommande statusrapporten. Nu har jag med de senaste dagarnas ökning på börsen tagit igen 4 veckors nedgång vilket är trevligt. Jag landade alltså på över 8% i uppgång jämfört med förra veckan.

Jag har även, medans jag var bortrest under torsdagen och fredagen, fått mina aktier i Netrevelation sålda med en förtjänst på 6,5%. Jag har varit lite orolig över dessa aktier då de åkt berg och dalbana under några veckor (mest nedåt faktiskt) så jag blev lite lättad när jag faktiskt lyckades göra en helt ok förtjänst på dom. Jag har som förväntning att minst tjäna 5% av det jag satsar och det gick ju fint denna gång. Nu har jag för tillfället strax över 30 000kr i kassan som jag inte är säker på vad jag ska göra med, så jag avvaktar några dagar om ingen av er därute har en bra idé.

Stryktipset gick plus då jag vann 536kr (satsade 243kr).

Liknande poster:


2 thoughts on “Ekonomisk status, v44”

  1. Ekonomi kan vara kul (om det är ens egen ekonomi) och kunskap om ekonomi är ett livsnödvändigt verktyg i dagens samhälle. Tyvär kommer inte detta intresse av sig själv, utan det krävs ofta att det “ploppar upp” en summa pengar på kontot som känns ganska stor för just den personen. Då brukar det bli en tändning att försöka behålla den summan och även (givetvis) se den öka.

    När du inser att det är roligt att ha mer än 0kr kvar vid varje lönetillfälle så kan du börja beta av alla (hem)ekonomibloggar här ute på nätet. Läs allt, INGET kommer gratis!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.