Skatteverket säger hej


Igår fick jag ett brev från skatteverket. Alltid när man får ett brev från skatteverket så vet man med säkerhet att det inte är ett “God Jul” eller “Tack för din insats, medborgare“-meddelande utan att det alltid är negativt på något sätt. Ett vitt fönsterkuvert. Suck!

Efter att jag har öppnat och läst det så visade det sig vara ett meddelande om att skatteverket hade “upptäckt” att jag ägt mitt hus 2 månader i slutet av 2007 och nu krävdes på fastighetsskatt för dessa två månader, dock endast 1 700kr. Visst, ingen fara, såklart man ska betala skatten, men det lustiga var ju att jag deklarerat online där fastigheten redan var upptagen och då jag inte pillade på skatteverkets egna uträkningar så känns det bara konstigt att de skickar ut sådana hära personligt undertecknade notifikationer i efterhand. Nåja, något ska dom ju själv göra för skatepengarna.

Liknande poster:


One thought on “Skatteverket säger hej”

Leave a Reply

Your email address will not be published.